Medlem

Välkommen som medlem i VSS

AKTIVITETER 2018

 

Årsmöte

Lördag 7 april

 

Vårstädning

Fredag 11 maj kl 10.00 - 15.00

Ta med fikakorg

Vi bjuder på korv med bröd

 

Bryggafton

Lördag 16 juni

 

Tipspromenad med Amanda

Lördag 4 augusti kl 11.00

Ta med fikakorg

 

Pubafton

Lördag 4 augusti

 

Höststädning

Lördag 6 oktober kl 10.00 - 15.00

Ta med fikakorg

Vi bjuder på korv med bröd

 

 

Har du möjlighet att sponsra?

En ny badbrygga behöver anskaffas till sommarsäsongen 2018. Den gamla är på väg att förintas, rester av små frigolitkulor ligger längs stranden.

 

Den nya bryggan med rundade kanter kostar närmare 100 000,-. VSS ansöker om ekonomiska bidragl. Vi har fått ihop en bra grundplåt, men en del återstår.

 

Har du möjlighet att sponsra VSS med ett bidrag (500, 1 000 kr), så sätter du in pengarna på bankgiro 5409-6268. Ange Badbrygga och namn så vår kassör kan identifiera dig och din sponsring.

 

Självklart kommer alla bidrag på något sätt att uppmärksammas, när vi väl lyckats finansiera det hela.

 

 

AMANDADAS ÖGA - SKÖTSEL OCH UNDERHÅLL

 

Arbetsplikt

Alla båtplatsinnehavare har arbetsplikt. Den som inte deltar i vår- eller höststädning, tar en städvecka under sommaren, eller åtar sig uppdrag från arbetsledaren debiteras med 200,- utöver ordinarie avgifter.

 

Städning och underhåll

Vi ser gärna att alla, både badgäster och båtägare, åtar sig städveckor under sommarsäsongen och hjälper till vid vår- och höststädning.

 

Stranden

Stranden är avsedd för badgäster, inte att lägga i och ta upp båten för turer på Vindommen!

Iläggs- och uppdragsplats finns vid vägen.

 

Byggnader och bryggor

Sällskapet har låtit uppföra flera byggnader och bryggor på platsen. Här finns förråd, omklädningsrum och en trevlig liten sjöbod som tar cirka 16 gäster. Det finns separata bryggor för bad och båtplatser, och som medlem har du tillgång till båtplats i mån av plats.

 

Roddbåt och kanot

Som medlem kan du använda roddbåten och kanadensaren för kortare utflykter på Vindommen. Nyckel till roddbåten finns i förrådet intill dörren. Nyckelbrickan är märkt Båt - Badhytt - Stege.

 

Utrustning

Som medlem i VSS får du tillgång till en hel del utrustning som till exempel båtvagn, kanot, vattenskidor, flytvästar och vattenleksaker.

Skador på utrustning kontakta materielförvaltare.

Skador på båtvagn kontakta båtplatsansvarig.

 

Badvett

Bada aldrig ensam - Simkunnighet och kondition är färskvara

Förälder har hela ansvaret för sina barn – Lägg undan mobilen

 

Grillning under vintersäsong

Den fasta grillen spricker sönder när den används för grillning under den kalla årstiden. En kolgrill finns i sjöboden som ska användas istället.

 

Medlem

För att få njuta av allt det här förutsätts att alla hjälps åt att stödja verksamheten. Som medlem i VSS är man delägare, inte besökare! VSS försöker få alla att känna ansvar för byggnader, utrustning och naturen. Det innebär att vara rädd om sakerna, inte skräpa ner, och inte minst viktigt, anmäla när något går sönder. Att vistas vid båtklubben är en förmån, men innebär således också förpliktelser, något som uppskattas av de allra flesta. Du kommer förhoppningsvis upptäcka att Amandas Öga vid Vindommens strand, är en liten idyll i all sin småskalighet.

Copyright © All Rights Vindommens Småbåtssällskap

 

2017-10-11

Webmaster sonja.palmberg@gmail.com